Help targeting problem... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2005, 12:30 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388

Okay 250 watts...that is your problem, and it makes sense that when you pull more power from it to put in another drive it causes even more problems. That right there is your problem IMO.

Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
Alex81388 is offline  
Old 03-27-2005, 12:33 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 8
Send a message via ICQ to Super_MO Send a message via AIM to Super_MO

ok. I had been running it on this supply for about 4-6 months prior with no trouble you think ity's just finally giving in??

Thanks for the advice!!

Super_MO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.