Help. sound problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-23-2005, 01:34 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 5
Default Help. sound problem

I am having serious problems with the sound on my laptop. After listening to no more than 5 minutes of music or watching a video, my sound wil stop working. It simply cuts out and every once in a while I hear a fuzzy distorted sound. Once my sound goes I have to restart my computer for it to work again. When the sound goes, other problems often arrise. My web browser may freeze momentarily or my mouse will freeze. I've noticed that this problem occurs more rapidly when I am using multiple programs at the same time (webbrowser + aim + windows media player for example). My computer is new. Does anyone have any suggestions as to how to fix this annoying problem?
__________________

the0ctagon is offline  
Old 05-23-2005, 02:00 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

prolly not enough resources or loose cable with the speakers?? but that wouldnt explain the browser freeze.... so im going with not enouhg recources
__________________

Static_11 is offline  
Old 05-23-2005, 02:04 AM   #3 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

After you turn on your laptop, open the task manager to see what your CPU Usage and PF Usage are doing as you start having problems. Like Static_11 said, you might be having resource problems.

Other things that might cause such a thing include viruses (or virii?) so make sure you are doing scans with an up-to-date scanner.
__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 05-23-2005, 02:10 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

http://www.techist.com/showthread.php?threadid=53623


go there... all you need scanners and what not thank blitze 105 for his time making the list
Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.