Help: Signal takes long to get to monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2005, 03:00 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 4
Default Help: Signal takes long to get to monitor

Hi everyone. My computer has started behaving strangly lately. When it boots it take something like 40 to 60 seconds for any display to appear. It looks it boots well but it only starts sending the signal to the monitor late. So I do not get to see all the booting information as by the time the display is visible it has already gone passed that. I changed monitors and there was no change. It appears the problem is with the computer itself not the monitor.

I do not remember well but I think it started doing that after there was a sudden power failure in the building. But I am not certain. Now since I know it is not the monitor problem what next could I check?
Seboko is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.