Help Please!(regarding video card) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2005, 01:37 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

Dell makes annoying power supplies that only work with Dells, meaning you have to order another garbage PSU from Dell.
__________________

__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 02-06-2005, 02:09 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 28
Default

Unfortuantly Dell made my computer to only run on Windows ME. =|
__________________

Chrono21 is offline  
Old 02-06-2005, 02:14 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 28
Default

Also wanted to note that I just installed BF1942, its getting great FPS ingame, and I can play it as much as i want without it freezing, EXCEPT when i click to abort a mission, or finish a mission, it freezes after i click "Done" or "Abort". But if I don't click neither and just join another game it continues working...
Chrono21 is offline  
Old 02-06-2005, 03:07 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 28
Default

Does my RAM matter?
I have 320 SDRAM
Maybe the card runs on DDR RAM?
Chrono21 is offline  
Old 02-06-2005, 03:49 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 184
Default

Do you close all other applications and quit all the icons next to your clock? They all use memory to keep them running and I have solved problems with friends games which was as simple as closing all of those to free up some system resourses! An upgrade on RAM would help, so would a PSU - but neither guarentee it will work.

QUOTE: "Dell makes annoying power supplies that only work with Dells, meaning you have to order another garbage PSU from Dell"

Does that mean he can not upgrade a PSU to a non-dell brand?!!
rememberme is offline  
Old 02-06-2005, 04:08 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally posted by rememberme
Do you close all other applications and quit all the icons next to your clock? They all use memory to keep them running and I have solved problems with friends games which was as simple as closing all of those to free up some system resourses! An upgrade on RAM would help, so would a PSU - but neither guarentee it will work.

QUOTE: "Dell makes annoying power supplies that only work with Dells, meaning you have to order another garbage PSU from Dell"

Does that mean he can not upgrade a PSU to a non-dell brand?!!
Just buy a new case with a good PSU.
strine is offline  
Old 02-06-2005, 04:45 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 28
Default

BAHHHHHHHHHHHHHHHHH

I give up, i'm just gonna go get another PC from Dell(yes thats right i havn't learn my lesson). Nah i need to, because there they have a monthly plan, where i can jsut pay 53 bucks for a new PCI-E computer.

Try reselling this card on Ebay or so a friend with a decent computer.
Chrono21 is offline  
Old 02-06-2005, 06:11 PM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Even with their monthly plan it isnt worth it. How many months you paying? 48? 60?

Lets do some simple math in our heads. That's 2500$ for owning a hell for 2 years.

Just paying 1g for a computer, you can probolly get something as good and better as a dell, and you can buy a new PC every year as well.

For 1 grand you can get a gig of pc3200 ram, an asus a8v and a 3200 and a 6600GT and a 160 gig drive easily.
DJ-CHRIS is offline  
Old 02-06-2005, 06:16 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 28
Default

True... but i want to move on to PCI-E, since AGP's lifespan is growing smaller and smaller each day. Plus I always mess up my computer, and ussually phone Dell, they always help me. If i make my own PC, I don't have anyone to turn to.
Chrono21 is offline  
Old 02-06-2005, 06:18 PM   #20 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Hey! You've got us!

What else do you need?
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.