Help Needed! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2004, 05:45 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Exclamation Help Needed!

I got a new external hard drive and I let it run all day... now when I got home I wanted to work on my work and open my files on that harddrive... it didn't open...

after trying to reboot etc there was a msg: powerboot on USB port.... and I don't hear my external harddisk run or something....

please help me with it...

msg me or mail me or react here...

mail: sybo@planet.nl

thnx for the help!
__________________

MasterPoef is offline  
Old 09-13-2004, 06:23 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 170
Send a message via AIM to Spartan 1394
Default

Who makes your drive?
__________________

__________________
<img src=\"http://img.photobucket.com/albums/v210/alienhunter2049/Mysig.png\">

\".......die screaming with sharp things in your head\"

Proud Bush supporter.
Spartan 1394 is offline  
Old 09-13-2004, 06:25 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

try unpluggin it, uninstalling it, and reinstall it, and any drivers that came with it.
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 09-13-2004, 06:44 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Default

already done.. but normaly when I'm starting my external HD you can hear it.. now i cant..... he don't do a thing...
MasterPoef is offline  
Old 09-13-2004, 07:27 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Default

Quote:
Originally posted by Spartan 1394
Who makes your drive?

my drive is western digital 200gig 8mb cache
MasterPoef is offline  
Old 09-13-2004, 07:41 PM   #6 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

try other USB port
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-14-2004, 01:00 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 4
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
try other USB port
lol alredy done that.. I brot it back to the shop today/.... lost 60gig of my data for school and stuff that suckss realy bad..

thnx for the help!
__________________

MasterPoef is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.