Help with modem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-22-2005, 08:12 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3
Default Help with modem

I loaded 98 se and tried to install a modem. It installed fine, put in the number for the isp, dialed up and connected to them. When I bring up internet explorer, says page can not be found. Tried different home pages and none of them will come up. Tried a different modem, and it does the same thing. Thought there was something wrong with the connection wizard, so I deleted it. still does the same thing.....any help or direction would be greatly appreciated........
__________________

computermedic is offline  
Old 06-22-2005, 11:01 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Did you give them a password and username?
__________________

turtile is offline  
Old 06-23-2005, 12:40 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3
Default

yes I put in a user name and password
computermedic is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.