Help me! (Ram based) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-06-2006, 05:50 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 512
Default

Right, so the ****tards scammed me.... excellent. Well, me thinks I no longer give them custom.

Anyways, I'm getting tired and noobed out, too much mentioning of Voltage, CAS, Tras, etc. and my brain is overloading.

All I want to know now is whether the settings my RAM is at is the standard, as in, everyone else who buys these modules recieves the same timing upon initial installation. Also, why exactly is my RAM Clock Frequency at 157.9mhz as opposed to 200mhz?

Thanks all for your help so far, you've been great. You have demonstrated true 'teki-ism'! Hu-ha!
__________________

__________________
AMD 64 X2 4200+ @ 2.2ghz
2048mb Corsair PC3200 RAM (2x1gb)
WinFast NF4SK8AA Motherboard
660GB HDD Capacity (3xHDD)
600w Enermax PSU
eVga 8800 GTS 320mb
Diabetic is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.