Help me decide - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2005, 10:54 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 327
Default

i say just buy a new one if you want one, whats 50 bucks when yours spending almost 500
__________________

Echo_ is offline  
Old 02-12-2005, 05:11 AM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

good point, weigh up the risk of buying secondhand to the cost of a new one where you are guarenteed it works or you can get a replacement. With Ebay its harder to track down warrenty if there is one at all. All im saying is, know the risks and also know if its worth the gamble of this card being a dud.
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 02-12-2005, 09:54 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

http://img82.exs.cx/img82/9200/x80016xe.jpg <=== pic of card

i emailed the seller, havn't gotten a reply
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 02-12-2005, 10:15 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: NYC
Posts: 293
Default

either one of those are good, i have the ati radeon 9800 Pro 128mb, i play hl2 and cs:source and i get like 150fps so its not bad
__________________
professor at your service
XFlamez is offline  
Old 02-12-2005, 10:17 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

Quote:
Originally posted by XFlamez
either one of those are good, i have the ati radeon 9800 Pro 128mb, i play hl2 and cs:source and i get like 150fps so its not bad
what resolution and AA/AF?
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 02-12-2005, 10:29 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: NYC
Posts: 293
Default

1024 x 768

wuts AA/AF?
__________________
professor at your service
XFlamez is offline  
Old 02-12-2005, 10:40 PM   #17 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

anti-ailising, anisotrophic filtering. They are settings which make the game look better but slow it down.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 02-13-2005, 03:40 AM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

Quote:
Originally posted by XFlamez
1024 x 768

wuts AA/AF?
ahhh, thats the main difference

my screen is native 1680x1050, which means that my card has to render almost 1,000,000 more pixels (1,746,000 vs 786,432)

i dunno what it looks like at lesser resolutions, though
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 02-14-2005, 02:58 PM   #19 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: NYC
Posts: 293
Default

oh, my AA/AF is on either low or normal

why make the screen resolution so big???
everything must look compactly small

if you use anywhere from 17" to 19" use 1024 x 768 res.
__________________
professor at your service
XFlamez is offline  
Old 02-14-2005, 03:09 PM   #20 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

i use 1024 x 768 on a 15 in monitor, i can go all the way up to 1280x1024
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.