help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-03-2005, 05:48 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 150
Default help!

installing new harddrive mine died need help locating the jumpers lol they need to be set right as master any ideas on loacating
? thnx
__________________

mcnairgunz09 is offline  
Old 04-03-2005, 05:49 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 127
Send a message via AIM to ebayfreak Send a message via Yahoo to ebayfreak
Default

yeah theyre on the back of the drive

what brand of HD is it?
__________________

ebayfreak is offline  
Old 04-03-2005, 05:51 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 150
Default

hitachi
mcnairgunz09 is offline  
Old 04-03-2005, 05:52 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 150
Default

were do i get the plugins from?
mcnairgunz09 is offline  
Old 04-03-2005, 05:53 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

I think it should have came with it.
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-03-2005, 05:54 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 150
Default

why were there none on the back of my last drive?
mcnairgunz09 is offline  
Old 04-03-2005, 05:57 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 127
Send a message via AIM to ebayfreak Send a message via Yahoo to ebayfreak
Default

i guess it's set to slave- u can get some real cheap

http://www.hitachigst.com/hdd/support/jumpers.htm
ebayfreak is offline  
Old 04-03-2005, 05:58 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 150
Default

ok were do the jumpers come from on the mobo that connect the the hd?
mcnairgunz09 is offline  
Old 04-03-2005, 05:59 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 127
Send a message via AIM to ebayfreak Send a message via Yahoo to ebayfreak
Default

jumpers dont connect from the mobo to the hard drive
ebayfreak is offline  
Old 04-03-2005, 06:01 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 150
Default

ok thats what i thought i need to know were at on the mobo i set them to master i see a bunch of little jumpers and they tell me in the manual how to set to master but were on the mobo?
__________________

mcnairgunz09 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.