Help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-23-2004, 03:57 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 22
Unhappy Help

Im having another problem. After putting my graphix card back in the other day i started up my comp and there was a very slight blue tint on my screen. When i start games the tint gets stronger and i dont see things in their true color and the game ( Call of Duty) shuts down after about five minutes.... any suggestions?
__________________

alexandermcmill is offline  
Old 07-23-2004, 05:07 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

GPU (the Graphic card's CPU) might be getting hotter, and as well some transistor have misplaced (have u inserted hard)
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 07-23-2004, 09:59 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 826
Default

Try uninstall the AGP driver n reinstall again.
__________________
http://blog.diyersitzone.net/

AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI K9Neo-F
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
LG 4163B DVDRW
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 07-24-2004, 06:54 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 22
Default

Um i didnt insert it too hard but i did hear a pretty big "pop" when it went in. How can i check the transistors????
alexandermcmill is offline  
Old 07-24-2004, 06:59 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 826
Default

Call of duty cant play on my PC after I reformat, last time can, dunno why?
__________________
http://blog.diyersitzone.net/

AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI K9Neo-F
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
LG 4163B DVDRW
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 07-24-2004, 07:37 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

can u get your card checked in some other PC? as u might not be aware of your hands, and it might have misplaced/effected some transistor (that small cylinders on card).

also, some possibility of static electric shock.

best is to get your card checked oin some other PC, still dosnt works, get it exchanged.
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.