Headset Port - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2005, 10:17 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Default Headset Port

The headset port in the front of my computer is acting up, it did this after I installed a network card, but I'm pretty sure that has nothing to do with it. But anyways, When i plug my headset cord in all the way in the port, I can only hear out of the right earphone. I plug it in partially, so the cord is sticking out a bit and I can hear from both earphones but the 3D sound is off. I know it isn't the headphones because I've tried the other port in the back. I would use that port but my headset has a mic as well and the only mic port is in the front.
__________________

affeXz is offline  
Old 06-07-2005, 10:19 PM   #2 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Sounds like one of the wires that connects the port to the motherboard has come loose. It needs to be reconnected. If you don't have a diagram that shows you where everything plugs in to the mobo, or haven't done this before, i don't recommend doing it. That's just IMHO, of course.
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.