HDMI extention problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2013, 03:57 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2013
Location: United Kingdom
Posts: 1
Default HDMI extention problems


This is my first post and I'm hoping I'm posting it in the right section.

I have set up a HMDI connection between my PC and a HD TV in my living room. I originally brought a 10m cable but its slightly short to run along the walls, so I brought a 2m male-female extension.

If I connect the 10m from my PC to the HD TV (can just about reach directly) it works fine, but with the extension I get no signal.

I have no way to test the extension except for with the 10m cable, so I cannot test if its the wire that it faulty or not. Is there any other issue that could be causing this?
cybertronik is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.