HDD problem ??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-08-2004, 01:01 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 8
Question HDD problem ???

hi,

i have a new computer and i wanted to transfert my HD from my old computer to my new.

i put in my HD in my new computer it boots up and a screen show up with the following message.....

" start window normally" i enter, the screen goes black and it reboots.

i have windoe xp on my HD, i have partitionmagic, and i dis abled bootmagic.

does any one have a suggestion.

thank you
__________________

mario333 is offline  
Old 03-08-2004, 04:13 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

put the winxp cd in the new hard drive with the old hard disk in. boot from the CD and select to use the repair option. i think you must press f8
__________________

ekÆsine is offline  
Old 03-09-2004, 08:56 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 8
Default

i did that but it brings me in DOS (c:\windows)
mario333 is offline  
Old 03-09-2004, 07:19 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

winxp setup CD doesn't even have DOS, i don't think you are using the winXP cd to boot from. you must be using some win98 or winME startup diskette or some other boot floppy.
ekÆsine is offline  
Old 03-09-2004, 07:56 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 76
Default

Make sure that your HD jumper is set to master or cable select and not slave. As well I would check the BIOS settings for the boot order and HD settings since its a new computer
__________________
<a href=\"http://www.zilantyas.com\">Zilantyas Technology</a>
Professional Information Technology Solutions
zilantyas is offline  
Old 03-10-2004, 09:17 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 303
Send a message via AIM to T1junkie
Default

thats sounds like a Windows prob. run the repair option from the install CD
__________________

__________________
IBM/Lenovo T43 2687DSU
Pentium M 2.0Ghz
1024 MB (DDR2 SDRAM)
80 GB Ultra ATA, 5400 RPM
14.1\" LCD
Windows XP Pro
DVD-R
64MB ATI MOBILITY RADEON X300
Integrated 802.11A/B/G, Bluetooth, 10/100/1000 Eth.
T1junkie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.