HD question.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-17-2004, 05:28 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 767
Send a message via AIM to Monster00
Default HD question..

hey whats up. I have a 120GB harddrive and a 40GB HD. Both western digital. Im gonna take out the 40 and use it on my xbox since im about to mod my xbox. When i take the 40 out and leave the 120 in, a screen comes up \\\\\\\\//// or somthing like that. It just does not go anywhere. I tried putting the jumper on the 120 on CS. I also tried putting it on master. It still came up with the same screen. I have a few duel boots. Longhorn which i deleted but the option is still there, my old windows XP and the one im using now. I know how to take all those options off but i dunno how to take them off my HD. Does anyone know how to fix this problem?
__________________

__________________
Intel 2.8GHZ 800mhz FSB
Western digital 120 GB HD
Western digital 40 GB HD
Asus P4p800s motherboard
1280MB of ram
Xaser III Red and Blue case
Antec 550 watt PSU
BACK TO GOOD OLE CPU FANS(serious not kidding)
ATI readon 9800xt 256 MB
8x DVD burner
52X cd burner
Monster00 is offline  
Old 06-17-2004, 09:03 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

A few things. What os was on the 120? Also, is it SATA? Check on the HDD to see if a selection for SD is there (single drive). If there is, you have to use that if there is only one drive.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 06-17-2004, 09:17 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 767
Send a message via AIM to Monster00
Default

there is no selection for a single drive. The only options i have on it is CS, master, slave,a blank slow and Pw2. Thats it. i have windows XP on the 40.
__________________
Intel 2.8GHZ 800mhz FSB
Western digital 120 GB HD
Western digital 40 GB HD
Asus P4p800s motherboard
1280MB of ram
Xaser III Red and Blue case
Antec 550 watt PSU
BACK TO GOOD OLE CPU FANS(serious not kidding)
ATI readon 9800xt 256 MB
8x DVD burner
52X cd burner
Monster00 is offline  
Old 06-18-2004, 02:37 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 183
Default

uhh your problem doesnt sund too good but i would just do a clean sweep of everyhting!!!!! reformat, fdisk the whole nine yards!
__________________
intel pentium 4 2.8C with HT 800mhz fsb 512k cache s.478 northwood core
1 gig pc3200 DDR400 dual channel
gigabyte P4 titan GT PRO 865G chipset; GA-8IG1000pro
7200rpm 8mb buffer 40gigWD ATA100
52x DVD rom
40x CD burner
WIN XP pro
wireless logitec mouse
soundblaster
DUAL monitor setup: 17 in proview crt, and 15 in IBM crt
priamry mon-gainword geforce FX 5600 ultra 256mb core-378 mem-560
2nd monitor: ATI 128 rage pro 16mb
neon light side fan, exaust fan,thermal cpu fan, and 2 more
430 watt pwer pack
-=B$=- is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.