HD LED prob. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2004, 12:11 PM   #1 (permalink)
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default HD LED prob.

Ok my dad has a 200gig Maxtor HD and 2 120gig HD's. HE does alot of video editing. Well i reinstalled windows XP after putting in a new CPU for him. After i reinstalled XP the HD light never goes off. It gets brighter while the HD runs but it just ger dimm when there is no activity and never goes off besides when i turn the computer off. Ive had this happen before but it was the connector and this time i didnt touch the connectors.
Nvidia fan boy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.