Hd formatting - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-10-2004, 02:21 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default Hd formatting

my 12 gb hd crashed so im trying to put a not* formatted 15 gb hd in it but theirs an error message when i turn on the laptop. but when i put it in another laptop it works. so what im trying to do is get the 15 gb hd formatted, but i dont have a floppy disk on this laptop and i dont have a xp installer. and i also need instructions on how to formatt the 15 gb hd.

CORRECTION NOT*
__________________

xAznPrid3x is offline  
Old 10-10-2004, 02:54 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 261
Send a message via Yahoo to mre30
Default

Try to put the xp cd in and it should format it for you
__________________

mre30 is offline  
Old 10-10-2004, 03:12 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

but i dont have one
xAznPrid3x is offline  
Old 10-10-2004, 03:22 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 178
Default

do you have any windows version on cd?
Shadow9684 is offline  
Old 10-10-2004, 03:22 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

nope
xAznPrid3x is offline  
Old 10-10-2004, 03:27 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 178
Default

then what are you gonna install on your hard drive?
Shadow9684 is offline  
Old 10-10-2004, 03:36 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

i just want to formatt my other hd, and because its bigger
xAznPrid3x is offline  
Old 10-10-2004, 03:37 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

lol, u wana to format, and u dont have any os? u can download linux, but i doubt u know how to install/use it.
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-10-2004, 03:39 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

can u boot up to windows? are u trying to format a hd thats not ur os? to do so just go in control panel, admin tools, coomputer management,
then disk management. Or just creat a boot floppy from the pc u are using now, and boot to dos, and just reformat from tehre.
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-10-2004, 03:42 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 226
Send a message via AIM to xAznPrid3x
Default

ya i can bot to windows and no i dont know how to use linux i herd its hard, so i stick with windows, and yes its my friends old hd so since my laptop hd crash im replacing it with his laptop hd and want to format it
__________________

xAznPrid3x is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.