having problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-12-2005, 10:46 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Send a message via Yahoo to chris_304
Angry having problems

Ok i have a Sony vaio notebook its a PCG Z505JE model and it was given to me well if you try to boot it up well it gives me a A20 error and says XMS Driver is not installed well i have tried the recovery disc and my windows discs that i own and they all have a error during the installation process i was wondering if anyone can help me PLEASE!!!!!!
__________________

chris_304 is offline  
Old 07-12-2005, 11:14 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 287
Send a message via AIM to neb1211 Send a message via Yahoo to neb1211
Default

You might want to look at the following link for the A20 error:
http://support.microsoft.com/default...B73713&SD=SONY

Check out this link for the XMS error:
http://support.microsoft.com/default...109845&SD=SONY
__________________

__________________
~ Nick
Owner of Maximum CPU and MaxCPU Hosting
neb1211 is offline  
Old 07-13-2005, 07:18 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Send a message via Yahoo to chris_304
Talking Thanks

Thanks for the help i will try that and see if i can get it to work but thanks again
chris_304 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.