Hardware Temps..? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-25-2005, 02:38 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Question Hardware Temps..?

Whats a good area for ur CPU temp to be around (C & F) and whats the caution temps for it??

Whats a good area for ur HDD temp to be around (C & F) and whats the caution temps for it??

Whats a good area for ur Case temp to be around (C & F) and whats the caution temps for it??

..Thanks..
__________________

__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 06-25-2005, 05:53 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

anyone know temps..??
__________________

__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 06-25-2005, 06:06 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,261
Default

CPU should be around 40C maybe up to 55C load.
woot7800GT is offline  
Old 06-25-2005, 06:10 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

CPU - Pentium 4 Prescotts are like 60C under load, for everything else 55 would be a safe max, but they'll all run fine up to about 70C.

HDD - My Seagate runs at about 30C while my Western Digital is like 50C. I think 50 is probably a safe max.

Case - Well that shouldn't go above 35 or so.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 06-26-2005, 05:01 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

my maxtor hd can reach up to 55 sometimes
joshd is offline  
Old 06-26-2005, 06:20 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 512
Default

my AMD XP 2800 can go upto 60* - 65* under load
__________________

__________________
AMD 64 X2 4200+ @ 2.2ghz
2048mb Corsair PC3200 RAM (2x1gb)
WinFast NF4SK8AA Motherboard
660GB HDD Capacity (3xHDD)
600w Enermax PSU
eVga 8800 GTS 320mb
Diabetic is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.