Hardware problem with xircom card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-19-2005, 02:04 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Default Hardware problem with xircom card

I hope someone can help me. I am trying to put a xircom 10/100 ethernet card into a Toshiba laptop so I can network with my desk top. The problem is I cannot get the laptop to recognise the card, net alone put any drivers on. Any clues.
__________________

markw is offline  
Old 05-19-2005, 04:07 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Try to put the card into another laptop and see if it works. (to see if the card is good or not)

Try to put another card into your pcmcia slot and see if the o/s see's it (to see if your pci slot is bad)

Then Post results.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.