Hardware Problem ?!? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-06-2005, 07:25 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default Hardware Problem ?!?

Hi Guys,

I have 2 HDD's installed in my computer, they were both in My Computer before i took my primary drive out, but when i put it back in the other drive, which has all my backups, music and other stuff on it is no longer showing?

Anyone have any ideas?

Primary Drive is 40GB
Secondary Drive is 80GB

Thanks
__________________

SovietX is offline  
Old 01-06-2005, 07:33 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 213
Send a message via AIM to The Rage
Default

I read your post a few times... Are there 2 PCs involved here?
__________________

__________________
You wouldn\'t like me when I\'m angry
The Rage is offline  
Old 01-06-2005, 07:34 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default

Just the 1 PC, 2 HDD's within it
SovietX is offline  
Old 01-06-2005, 07:37 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 213
Send a message via AIM to The Rage
Default

Double check your cables and power to the absent HDD. Maybe it is loose or not connected.
Does it show in the BIOS?
__________________
You wouldn\'t like me when I\'m angry
The Rage is offline  
Old 01-06-2005, 07:39 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default

no it is not showing in Bios either, it was working earlier though
SovietX is offline  
Old 01-06-2005, 07:42 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 213
Send a message via AIM to The Rage
Default

Two things...
1) There is no power to the HDD or the cable is bad or connected incorrectly.
2) The drive is DEAD.
__________________
You wouldn\'t like me when I\'m angry
The Rage is offline  
Old 01-06-2005, 07:48 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default

Drive DEAD, does that mean it wont work again? Damn i hope not, its like a month old, it was working earlier tho, so it might be the connection from when i took the other drive out
SovietX is offline  
Old 01-06-2005, 07:54 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 213
Send a message via AIM to The Rage
Default

Lets clarify...
You took primary drive out and put it back in the same way? Curious, why did you take the drive out in the first place?
__________________
You wouldn\'t like me when I\'m angry
The Rage is offline  
Old 01-06-2005, 08:02 PM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default

i took it out to put in a friends computer to slave his HDD, but i fixed the problem, was a loose connection thanks for your help
SovietX is offline  
Old 01-06-2005, 08:03 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 213
Send a message via AIM to The Rage
Default

Good to see you found it....
__________________

__________________
You wouldn\'t like me when I\'m angry
The Rage is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.