Hardware Failure.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-09-2004, 08:07 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default Hardware Failure..

Yeah so this has happened about 3 times now...I'm sitting here then the monitor simply goes blank, comp doesn't restart..and when I restarted this time...it said windows restarted because of hardware failure, drivers failed to draw the correct crap on the screen is basically what it said...I'm using the 66.81 WHQL signed drivers from guru3D, but it did this on the 66.71 drivers for me too, is it the card or what? I have it OC'd currently, and each time the card has done what it's done I've set the OC back just a little bit more....and I've also turned my Vcore down because at first I thought it was system instability. Here's the report I got:

szAppname: Drivers.Display
szModNam: nv4_disp.dll
szAppVer: 10DE0342A100000000
szModVer: 6.14.10.6681
Offset: E97D06EA

Anyone ever run across this before?

Thanks all

- Nubius
__________________

Nubius is offline  
Old 11-09-2004, 08:18 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Its a driver problem... but u probably already know.
They are "corrupted". Maybe there's a fix on the guru3d site?

I think u should go back to the Nvidia drivers.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-09-2004, 08:23 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
I think u should go back to the Nvidia drivers.
Yeah but like I said, it was doing it with the 66.77 latest nvidia forceware drivers too...hmm well actually now I can't remember if I had 66.71 or 66.77 beforehand =/

I don't know, the whole point of the 66.81 being WHQL Signed was to ensure that they were good workable drivers, guess not?
Nubius is offline  
Old 11-10-2004, 05:21 AM   #4 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Which chipset and AGP controller drivers are you using?
ag3 is offline  
Old 11-10-2004, 05:45 AM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Hmmmm.....your question now queues me to go look for different drivers. To answer your question, I don't have any updated, so I used the drivers on the CD. I'm sure the chipset and AGP controller both have and coule use an update, I'll try it out. Thanks
Nubius is offline  
Old 11-10-2004, 05:20 PM   #6 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Never a problem, Nubius! Keep me updated.
__________________

ag3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.