Hardware Expert Needed - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-31-2005, 07:20 PM   #11 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,388
Default

You will definately see an increase in anything graphicly intensive, but the biggest change will come in gaming.

Can you say, "Whole new world"?

Plus, just having 3-D capability is a huge plus by itself...
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD Ryzen 5 1600 x6 core / MSI B350 Gaming Plus
Samsung 970 EVO 250GB M.2 SSD / WD Blue SSD 250GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR4 2400 / Win10 Pro x64
Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 03-31-2005, 07:57 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

You will get a nice peformance combo if you aim to get a 9250
__________________

__________________
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-31-2005, 08:08 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
nope, because AGP 8x can run on anything AGP 8x and below
That's not true I don't think. I know it can run on AGP 4x, but I think 2x was like 3.3v cards where now it's 1.5v, not entirely sure though but I think 2x is diff....not that it matters though since his is 4x it'll work

Yes you will see a massive performance increase from that TNT2 IMO

Yes the rest of your system will be somewhat limiting, but it will work none the less and the card will make a nice improvement overall
__________________
Nubius is offline  
Old 03-31-2005, 09:08 PM   #14 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default

Ok thanks guys. By the way, I just checked a webpage about my computer and under the Video Specifications section, this was listed:

Quote:
AGP 2.0 video card (4X or 2X; see manufacturer's specifications for information about the card and any utilities and drivers included).
The requirements for the card say:

Quote:
Processor: Intel Pentium 4/III/II/Celeron, AMD K6/Duron/Athlon/Athlon XP or compatible with AGP 2X (3.3V), 4X (1.5V), 8X (0.8v) or Universal AGP 3.0 bus configuration (2X/4X/8X).
Memory: 128MB or 256 MB
Is this good?
__________________
Gum is offline  
Old 04-01-2005, 08:26 AM   #15 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default

Does anyone know if that is compatible? Thanks.
__________________
Gum is offline  
Old 04-01-2005, 05:20 PM   #16 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default

Please...? You guys helped me so much and now nothing.
__________________

__________________
Gum is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.