Hard Drive Problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-26-2005, 08:36 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 16
Default

No I think becauses the computer was on and i forgot the plug the hard drive in so i did and than the computer shut off and i sayed ****! stupied me lol
__________________

Deanznet is offline  
Old 03-26-2005, 08:46 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

ohhh u pluged it in wen it was running? alwats shut down and unplug the cord going into your powersupply before you anything in your computer.
__________________

__________________
Simon is offline  
Old 03-26-2005, 08:48 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 16
Default

ya kinda Figured that now lol I think when it did that it destroyed the floppy dirve to! dammit lol stupied me eh? Ha Now what ill ahve to do is uses to Hard Drives In one Causes there like 10gb each
dam lol I screwed up
Deanznet is offline  
Old 03-26-2005, 09:03 AM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

oh well u learnt the hard way! but you know now
__________________

__________________
Simon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.