Hard drive help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2005, 06:58 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 94
Send a message via Yahoo to ice_snuff
Default Hard drive help

ok heres the story,

my dad had some stuff on his old HDD from our old computer (Win 95) and he wants me to put me to put the stuff from his old HD to our other computer (Win XP).

the thing is, i have no idea whats on the other HD except the stuff my dad wants to take to the computer. it might have Win 95 on it but im not sure.
if it were running Win 95 how would i run 2 HD's each containing a different OS.

if i do get it on my computer is there a way to get a program from one HD to another?


thanks
__________________

__________________
Fujitsu-Siemens AmiloD
Pentium 4 @ 3.33 GHZ
1GB DDR SDRAM
128mb 9700 pro

and lyk half an hour of battery :P
(wish it was a powerbook)
ice_snuff is offline  
Old 07-30-2005, 07:03 PM   #2 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

If you're saying you want to run 95 AND XP, don't. It's not worth it.

Just plug in the old harddrive into the new comp, and make sure you never boot off it.
__________________

__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 07-30-2005, 07:13 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 94
Send a message via Yahoo to ice_snuff
Default

no i dont want to run win 95, i just want to get a program off it.

how do i stop it from booting win 95?
__________________
Fujitsu-Siemens AmiloD
Pentium 4 @ 3.33 GHZ
1GB DDR SDRAM
128mb 9700 pro

and lyk half an hour of battery :P
(wish it was a powerbook)
ice_snuff is offline  
Old 07-30-2005, 09:23 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 118
Send a message via AIM to regnak
Default

Just put the 95 harddrive in as a slave and boot up windows. Should work perfectly fine.
regnak is offline  
Old 07-30-2005, 09:54 PM   #5 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

It won't boot 95 unless you set that drive to boot in BIOS. Just pop it in, copy the files, and that's it.
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.