hard drive failure? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2005, 12:37 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 42
Send a message via AIM to GRINGOSTARR
Default

no backups, just was going along doing nothing crazy, and it restarted and gave me the error. it hasnt done it again so lets hope whatever it is i fixed it.
__________________

__________________
My Baby :)


<u>Cooler Master Centrion 5 Case w/ Master Power 520w Smart PSU
AMD AthlonXP 2200+ w/ Zalman CNPS7000B-Cu All Copper Silent CPU Fan.
AOpen AK77-600N w/ VIA KT600 Chipset
1GB of Micron PC2700 DDR Ram Performance Cooled by Thermaltake
ATI Radeon 9800XT (256MB DDR) Overclocked to 438 MHz w/ Thermaltake Heatsink and Fan
40 GB western Digital Hard Drive (5400RPM)
80 GB Western Digital Hard Drive (5400RPM)
80 GB Maxtor DiamondMax Hard Drive (7200RPM)
I/O-Magic Internal Dual Layer DVD+RW/+R (16X)
FMI 10/100/1000 NIC (Realtek 8169 Chipset)
Logitech MX518
fUncPad
Saitek Backlit PC Gamer\'s Keyboard
Pics of my rig are <a href=\"http://energizer2.com/pix/06132005\">Here</a>
GRINGOSTARR is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.