Halo doesn't work but other games do. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-27-2004, 10:32 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default Halo doesn't work but other games do.

I just installed halo on my comp and opened it up, when it opens it freezes at the Title Screen(Not Menu). I tried Updating it and patching it but still the same thing happens. I tried reinstalling it but still the same thing. Next I installed the newest version of Direct X which was Direct X 9.0c, still the same thing. I don't know whats wrong. Could it be my vidcard drivers, because it isn't the ATI one it's a softmod driver from some website. Pleas Help.

P.S. Is this the right forum? I have no problem If this thread is moved.
__________________

__________________

Musjunk22 is offline  
Old 08-27-2004, 11:30 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

i believe this is pritty much common place, when u dont wont to buy the game, but also dont know were to find a compitent source.
__________________

jolancer is offline  
Old 08-28-2004, 12:25 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

No one can Help?
__________________

Musjunk22 is offline  
Old 08-28-2004, 12:43 PM   #4 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

I would have to say it is related to your drivers. Personaly, I only use drivers that have been distributed by ATi. Try updateing to Catalyst 4.8 (full) or Catalyst 4.9 (beta) (if you play Doom3).
ag3 is offline  
Old 08-28-2004, 01:15 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 283
Default

As far as i know,as jolancer said, it happens with, "backup copies" of games. if it is real,update your drivers, and try putting sound acceleration to basic( worked with freedom fighters). to do this do the following:
type dxdiag into run menu,click on sound tab, then put on basic.
__________________
BRoWZ is offline  
Old 08-28-2004, 07:36 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

Alright I installed th 4.8 drivers again and i works thanks for the help everyone.
__________________

__________________

Musjunk22 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.