GTX 280 fan - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2009, 05:37 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
ricanflow's Avatar
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: GTX 280 fan

EVGA Precision is rivatuner....and it works with any card.

3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)

P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx

ricanflow is offline  
Old 01-04-2009, 06:02 PM   #12 (permalink)
Private Joker
carnageX's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 23,120
Default Re: GTX 280 fan

Originally Posted by wafflehammer View Post
yea that's why i said what i could they tell who made the card?

and what's with all the talk with rivatuner? i downloaded it and couldn't find any type of temperature things or fan controls....
Under 'Driver Settings' section, click on the little arrow next to Customize... > Click on the pic that comes up of the little PCI card (hover text says "System Settings"). You can adjust the fan speed there.

If you wanna monitor temps, click on the arrow next to the word Customize under the Target Adapter section, and click on the picture that looks like a microchip with a magnifying glass over it.

Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 01-04-2009, 07:39 PM   #13 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
NosBoost300's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: GTX 280 fan

Originally Posted by carnageX View Post

I don't see why EVGA Precision would work on only EVGA cards though...guess I'm not sure since I have an EVGA card and can't test it on another one lol.
i use evga precision with my gigabyte gtx 280

Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Benefit of 2 GTX 280's over 1 GTX 280 with these monitors lafguy81 New Systems | Building and Buying 8 12-14-2008 03:43 AM
Free Far Cry 2 With GTX 260 & GTX 280? Osiris PC Gaming 1 10-20-2008 05:54 PM
NVIDIA GeForce GTX 280 3-Way SLI vs. ATI Radeon HD 4870 X2 Quad CrossFireX Prototype New Technology and Products 57 08-24-2008 07:08 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.