graphics problems. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-28-2005, 01:18 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

I see nothing...
Lots of black space with some GUI stuff...

I think yer hillucinating...stop drawing dots on your screenshots!


Try another vid-card, dude. If it happens then, I don't know. If the problem goes away with the other vid-card, send your new one back for a replacement. Something's seriously fkd with it.
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 03-28-2005, 01:24 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 7
Default

i wish i were hallucinating friend, however it appears not........
i assume that if i do a clean install of windows and driect x and all that lot and the problem is still there then its off to the new graphics card shop.......... shame really i like the 9800 pro.
__________________

frank1987 is offline  
Old 03-28-2005, 06:24 PM   #13 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Its your screen. look at all the pictures... the damage lines up pretty well. You don't notice it on windows because its a simple, static image that is usually very bright.

yah... it is most definently your screen.
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 03-29-2005, 08:08 AM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Quote:
Originally posted by frank1987
shame really i like the 9800 pro.
Doesn't necissarily mean it's that type of card, dude. You may have just got a bad one. If you like the 9800pro (yeck) then get another.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 03-29-2005, 08:17 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 529
Send a message via AIM to alecjahn
Default

I'm guessing there's no other gfx cards or monitors you can borrow, and switch them out one-by-one to double-check the problem's true origin...?

It's a very weird thing to be happening.

I'm assuming he's using a normal "print screen" button or other screenshot button, so if it was his screen they wouldnt show up at all. (as they do in the first picture.)

What mfg of card did you buy? Maybe try another mfg next time (unless it's a true ATi-made card) and... send your old one to me? :P
__________________

__________________
You're the guy from that hamburger train, right?
alecjahn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.