graphics problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-06-2005, 03:01 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Arrow graphics problem

Hi everyone, i have a geforce 4 mx440 graphics card and am having a problem when i install the driver, the screen becomes covered in dotted lines. i have tried uninstalling and installing the driver, playing around with the refresh rate and screen res, i have also tried different driver versions and cannot seem to get it working.
i have attached a pic of what it looks like when the driver is installed.


[IMG]C:\Documents and Settings\Will\My Documents\My Pictures\dots1.JPG[/IMG]
__________________

jono30001 is offline  
Old 03-06-2005, 03:05 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

you're trying to show an image that's on your computer. You have to upload the image, it won't be seen from your computer.

Also it sounds like your card may be overheating, fried, died, all of the above
__________________

Nubius is offline  
Old 03-06-2005, 03:14 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

^^ and if it has a fan on it, is it still spinning?
__________________
Simon is offline  
Old 03-06-2005, 04:11 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Portsmouth, UK
Posts: 153
Default

i have the same problem. I have an ati 9600 128mb and i get lines apearing all over the screen.........is my card completely dead?

Do no hijack another user's thread, start your own

ekÆsine
Tech Forums Super Moderator
__________________
AMD Phenom 9550 Quad-Core
6GB OCZ Platinum PC2-6400
Asus M2N32-SLI PREMIUM
Nvidia 9800GTX+
Nvidia 9800GTX+
duncan9562 is offline  
Old 03-06-2005, 08:46 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

do u only get the problem when you install the driver?
jono30001 is offline  
Old 03-06-2005, 08:47 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Upload the picture to imageshack.us
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-06-2005, 08:50 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 175
Default

lol
FrontSide is offline  
Old 03-07-2005, 03:53 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

hers the pic

jono30001 is offline  
Old 03-07-2005, 07:42 AM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Ouch that looks bad.

I think the card is done for if you have done driver and windows reinstalls. You should wait for a second opinion.

Also, make sure your card's not overheating, put the heatsink on with some Artic Silver 5 and point a huge fan at it.
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-07-2005, 09:12 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

do i just feel the card to see if its overheating or do i need a temperature monitor
__________________

jono30001 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.