Graphic card help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2005, 11:47 PM   #11 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

Quote:
Originally posted by Cellbuster
I went to alienware.com and tryed to leach out as much info as i can and the maximum graphic memory was 128MB Quote:
PCI-Express x16 NVIDIA or ATI high-performance graphics
Up to 128MB DDR dedicated video memory
DVI, VGA, and S-Video outputs with dual-display support*
Full DirectX® 9.0 and OpenGL® 2.0 graphics compatibility
does this mean i cant use higher grade cards like the 6800gt
um. odd. did you choose any of the options for a card? that's probably the cards they have to offer when you customize a computer there. if you have a 16x PCI-e slot, you can use any PCI-e card, as high end as you want it to be. make sure it's PCI-e and NOT regular PCI, they will not work together at all.

do you currently have a card in your comp at this time or are you using the onboard graphics?
__________________

__________________
ohGrFreak is offline  
Old 01-30-2005, 11:47 PM   #12 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

Quote:
Originally posted by rgray
how can i find out for sure?
um, find one for an AGP slot? simple, eh?
__________________

__________________
ohGrFreak is offline  
Old 01-31-2005, 12:21 AM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Chankama's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523
Default

Quote:
Originally posted by rgray
how can i find out for sure?
It comes in both versions. If you have a PCI-E slot, buy the PCI-E version and if you have an AGP slot, buy the AGP version. ..

6600 GT is a great card for the $$..
Chankama is offline  
Old 01-31-2005, 03:40 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 136
Default

im sure i have a PCI-express, currently im running an intel media graphic accelerator 900, im dont know much about this graphic processor, i should of researched before i got my computer
__________________

__________________
1GB PC3200 DDR400 RAM
Intel Pentium 4 540J HT 3.2 GHz
ASUS X800LX 256 (OC 415/500)
---------------------------------------------
3Dmark05: 4987][3Dmark03:11043
Cellbuster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.