This good for a vid card? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-10-2003, 10:39 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 14
Default This good for a vid card?

I am planning on buying a Connect3D Radeon 9200se 128MB Vid card. I was wondering if this was a good vid card.

IT is the best one that isn't PCI.

There is also the plain ATI one, which is a little out of my price range.

I was also looking for a card that has an RCA TV-Out Port because I don't have an S-Video Port on my TV. and I have heard that S-Video to RCA adapters are a bitch to find.

Input would be appriciated
__________________

Codegen is offline  
Old 11-11-2003, 12:09 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

the best vid card is the Radeon 9800 Pro, the 9200 is fairly descent but I'd go for the 9600 Pro
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-11-2003, 12:26 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 818
Default Re: This good for a vid card?

Quote:
Originally posted by Codegen
I am planning on buying a Connect3D Radeon 9200se 128MB Vid card. I was wondering if this was a good vid card.

IT is the best one that isn't PCI.

There is also the plain ATI one, which is a little out of my price range.

I was also looking for a card that has an RCA TV-Out Port because I don't have an S-Video Port on my TV. and I have heard that S-Video to RCA adapters are a bitch to find.

Input would be appriciated

Thats enough power to run pretty much anything, just higher up games wont run very well.

Should do you fine.
g5orbust is offline  
Old 11-11-2003, 12:30 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

If you really don't want to spend too much, then go for the 9200
__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-11-2003, 06:45 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 14
Default

Yeah, I'm gonna do that. I have been interested in the radeons for a while now.

Quote:
Just Higher up games Won't Run very well
I don't play many higher up games. I have lots on my computer, just not any of the brand new one

Besides, I majorly need a Video card upgrade (I have a 32 meg right now)

Codegen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.