GHz Question - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-06-2004, 11:27 AM   #31 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 120
Default

Get in touch with the people that made the comp, coz if u dint change anything than its got other problems!!
__________________

ardy89 is offline  
Old 12-06-2004, 11:27 AM   #32 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 120
Default

....
__________________

ardy89 is offline  
Old 12-06-2004, 12:39 PM   #33 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

about your AMD Desktop processor, as its only processor having disturbed FSB.

the Laptop is OK,

your FSB is set at 166 (333 @ DDR), and the processor clock multiplier is 11, so it is making your actual speed @ 11 X 166 ~1825 .

if you'll change your FSB to 200 (means 400 @ DDR), the your CPY clock willl show exact clock cycles @ 11 X 200 = 2200 (which are actual clocks for the 3200+ AMD Processor)
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.