GFX or CPU upgrad?!@? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-14-2005, 03:26 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 76
Lightbulb GFX or CPU upgrad?!@?

alrighty, so ivew got a little extra money, so before i buy my comp, i was wondering which i should get...
-(939-pin) AMD ATHLON64 3500+ CPU w/ HyperTransport Technology[+130]

-NVIDIA Geforce 6800 GT 256MB 16X PCI EXPRESS VIDEO CARD[+231] leadtech

please take price into concideration, we aren't rich, and dont reply something like "save up more for the 6800GT" or "just get the _____"

BTW before one of these my system:
3000+AMD Ath64
1024 Ram
6600GT leadtech
__________________

eatbutt is offline  
Old 06-14-2005, 03:29 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Honestly with the new video card's around the corner it's a waste to get a better video card, when it will be antique a month later

And it's pointless to get a 3500+ when yours is just fine
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 06-14-2005, 03:31 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 76
Default

alrighty, good to know, ty
guess ill save up for satelite
eatbutt is offline  
Old 06-14-2005, 03:38 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

56k is superior to satalitte if your a gamer by far FYI
DJ-CHRIS is offline  
Old 06-14-2005, 03:40 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 76
Default

my bud in canada has satelite, and he plays bf 1492, and it doesnt lag.
i've tried playing avp2 with 56k... its impossible
eatbutt is offline  
Old 06-14-2005, 03:45 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default

lol 1492? god and I cant think of something funny XD

yea sattelite sucks sooo bad it causes lag. get a dsl line or cable line
__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Old 06-14-2005, 03:46 PM   #7 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Thats bogus. The server will kick a satalite user because it takes so long to transfer information packets.

The advantage of Stalite is the SIZE of the packets.

Either should be impossible for curent games, unless your playing ARC.

And if he's thinking about satalite, then he obviosuly cant get a line, much like I can't. To get cable, you must live near a line (I dont, line ends 5+ miles down the road) or live near a telephone switch box for dsl (I'm atleast 5 miles from one of those babies).
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 06-14-2005, 03:53 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 76
Default

yea i cant get cable dsl or anything, and actually im not 56k, im 21.6 or 28.8 tops
so what do people like us do for gaming? just stick our fingers in our anus?
eatbutt is offline  
Old 06-14-2005, 03:58 PM   #9 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Quote:
Originally posted by eatbutt
just stick our fingers in our anus?
pretty much, yeah
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 06-14-2005, 04:00 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 160
Default

Quote:
Originally posted by eatbutt
my bud in canada has satelite, and he plays bf 1492, and it doesnt lag.
i've tried playing avp2 with 56k... its impossible
This must be the Christopher Columbus edition! :laughing:
__________________

__________________
Gateway 506GR
CPU: Intel P4 Prescott 550 HT 3.4Ghz
MOBO: Intel D915GAG
RAM:1Gb (2x512) Samsung DDR400 PC3200 3,3,3,8
HDD: Seagate Barracuda 7200 RPM SATA 200GB
VGA: Diamond Stealth Radeon 9200SE
PSU: Thermaltake TR2 430W
Dan DeVille is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.