gforce 5200 fx ultra problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-13-2004, 11:07 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Default gforce 5200 fx ultra problem

I just got this card and im having a weird problem maybe someone can help me. Sometimes when i boot up the computer it freezes and all these diffrent colors would pop up. Just like the old nes games when they didnt work, you would have to blow on them acouple of times.. The fan also died i think or just comes on when it needs to. Can anyone please help?
__________________

Tactic is offline  
Old 03-13-2004, 11:40 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 424
Send a message via AIM to Erik Send a message via Yahoo to Erik
Default

I would first try reconnecting the video card (taking it out and remounting it into the AGP slot) before you plug it back in blow everything off so there is no dust interferring with the connection.

If that doesn't work, give me the make of your card and I'll see if anyone else was having that problem. If your fan died it could be over heating.
__________________

Erik is offline  
Old 03-14-2004, 02:18 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Default

Thanks i did just that and its working normal now.
Tactic is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.