GeForce4 MX440 install problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-22-2003, 05:29 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 8
Default GeForce4 MX440 install problems

I recently purchased GeForce 4 MX 440 128mb DDR AGP 8X

My motherboard is a Gigabyte 7DXE. AMD Athlon 1900+ CPU and 512Mb RAM.

When I insert the card, plug in the monitor and startup, my monitor goes to suspend mode after about 3 seconds of displaying nothing.

What am I doing wrong? How do I make it work?

Eddie
__________________

eddie is offline  
Old 07-23-2003, 04:51 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 8
Default

The Voltage of the board is 1.6 - 1.7 Volts. I'm not sure what the card is. No beeps at startup... It seems everything but the monitor is working. All the components inside the case are wroking fine. Thanks for your help.
__________________

eddie is offline  
Old 07-24-2003, 02:08 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 8
Default

The monitor pins are intact. My previous card was a voodoo banshee which did work with the monitor but in an old motherboard. I tried to re-install the old card but had the same problem. I would check the bios but i can't get any visuals on the monitor.
eddie is offline  
Old 07-24-2003, 09:06 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 192
Default

eddie...
concerning ur 8x card and ur 4x mb issue , that makes no problem i have the same issue and both are working fine ( but now that ur card will be working at half its throttle )

Try this :

1-Unplug and re-plug ur card then turn on ur pc.

2- Press over ur card softly ( even if u feel that is completely fit)

Just to let u know , i had similar problems , and i kept on pressing over my card , and un-re-plugging it , untill it worked,,,,,

and tell me wat happens...
weswes is offline  
Old 07-24-2003, 11:45 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 2
Default

just testing
L_telkin is offline  
Old 07-25-2003, 03:44 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 8
Default

Tried that several times

Still didnt work
__________________

eddie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.