geforce 6800 gt - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2004, 04:18 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 5
Unhappy geforce 6800 gt

i have just bought this but when i install it with its proper drivers the screen looks like its been shaded in grey and theres no red colors. i have just bought a new mobo and i know its not the AGP slot thats bad. anybody have any ideas??
__________________

tripez is offline  
Old 08-24-2004, 04:34 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 276
Default

Try altering the settings in display, i have an S-video out, and you can switch it to grey, or coloured, or a redy/bluey/greeny colour etc. Just have a look around. If not, remove the graphics card, and give the mobo a suck where the slot it! (with a vacuum cleaner, not your mouth!)
__________________

__________________
Windows Loaded .... System In Danger.

Keyboard Not Found .... Press F9 To Continue.
horris1st is offline  
Old 08-24-2004, 04:49 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 5
Default

that dosent help. anyone else??? PLEASE I NEED HELP!!!!!!!!
tripez is offline  
Old 08-24-2004, 09:45 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 35
Send a message via AIM to sethduncan Send a message via Yahoo to sethduncan
Default

check your monitor cable for bent prongs at the connector.
sethduncan is offline  
Old 08-24-2004, 02:35 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

try using another video card in the mobo, and try using your 6800 in a another computer, find out where the problem is by troubleshooting =) gl
Demalii is offline  
Old 08-24-2004, 03:01 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 373
Default

I had the exact opposite problem. One day i turned on my computer and my entire screen was shaded magenta. I was using the DVI adaptor for my monitor, I took it off and put it in the standard slot and it fixed the problem.
__________________
AMD 3800+ X2
Zalman CNPS7000B CPU Heatsink/Fan
ASUS A8N Premium
2 GB G. Skill DDR 400 (2 X 1 GB)
1 GB Ultra DDR 400 (2 X 512 GB)
eVGA 7800GT 256MB
120 GB seagate HD (7200RPM)
80 GB Seagate HD (7200RPM)
Sound Blaster Audigy 2 Platium ZS Sound Card
Logitec z5300 5.1 THX certified speaker
Medusa 5.1 Headphones
ATI TV turner card
DVD Drive
CD Burner Drive
Razer Copperhead Gaming mouse
Nikkon is offline  
Old 08-24-2004, 03:03 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 5
Default

i am currently using another grafx card in my mobo. im gonna have my friend take it home tonight and try it on his.
__________________

tripez is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.