FREEPSPs SCAM !? *READ!* - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-04-2005, 03:46 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default FREEPSPs SCAM !? *READ!*

FREE PSPs IS NOT A SCAM! HERE IS EVERYTHING YOU NEED TO GET YOUR FREE ONE!

Playstation Portable - USA Version
This is THE entertainment experience that fits in your pocket. The line-up of games is diverse and the PSP system has video, audio, photo and wireless capabilities. The superior integration of multiple technologies into a compact unit makes the PSP your ultimate entertainment, without boundaries.

Now I know you may be thinking that these sites are a scam. But I can
assure you that they are not. I myself in fact have received a free
iPod, and the money for a playstation 2. It has all come from sites run by Gratis Networks; the
same company that runs FreePSPs.com!! If you don't believe me, there are plenty of proof i can find you of this.

Might I suggest doing Blockbuster Online,
Stamps.com, or Video Professor. Pick any one of these offers and do it
for free. You will have 30 days to cancel online before you are
charged! They also have other offers that could be very useful to you.
Such as, if you need to buy some printer ink, do the MyInks offer, not
only will you be getting a free PSP but you'll fulfill your need of
Printer ink. Browse over the "Complete Offer" section and pick one
offer to do…they have a bunch!
__________________

primusdrgn is offline  
Old 04-04-2005, 03:47 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

We all know you don't get anything for free. stop spamming our forums.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 04-04-2005, 03:49 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default

you do get it for free.. thats how i got my ipod.. plus if you sign up and complete an offer i'll PAY you with my paypal (verified) account.. so its definitely a win win situation
primusdrgn is offline  
Old 04-04-2005, 03:50 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Send a message via AIM to Sport1031
Default

actually this website does work but itsr really hard and takes a long time to get one
Sport1031 is offline  
Old 04-04-2005, 03:59 PM   #5 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

motion to ban
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 04-04-2005, 03:59 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default

dammmn yo sport ur desktop pc is fly as hell.. how much you paid for your athlon 64 3200+... i need a new desktop where can i get the best things for my dollar?
primusdrgn is offline  
Old 04-04-2005, 04:01 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default

Quote:
Originally posted by SHAWN
motion to ban
don't ban me.. hey shawn i like ur case.. my friend has it, its terrible how the usb lachit door can break off so easy though
primusdrgn is offline  
Old 04-04-2005, 04:03 PM   #8 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

i dont use front usb. I have bad luck with it blowing out the mobo
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 04-04-2005, 04:14 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default

yea.. its funny how the nicest cases can be made and function so terriblely ... i got a vaio laptop i'm using now.. its the PCG-R505EL.. p3 1.13, runs great i need help upgrading it.. i hear it can support up to 640MB and other places i hear 384MB.. i'm scared to buy the 512 ram stick.. can anyone find out if it will support an extra 512mb ram with the non-removeable memory 128?
primusdrgn is offline  
Old 04-04-2005, 04:35 PM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 127
Send a message via AIM to ebayfreak Send a message via Yahoo to ebayfreak
Default

good- ur banned u @$$ hole
__________________

ebayfreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.