Freecom Network MediaPlayer 450 WLAN - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-25-2008, 01:17 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 285
Default Freecom Network MediaPlayer 450 WLAN

I'm having trouble with my Freecom Network MediaPlayer 450 WLAN. when I try to connect via the Wireless function, it says "Message: No device is connected". When I go to setup/wireless and do an AP scan, my wireless router shows up with the correct channel, so the Media Player can obviously see my network. Any ideas on what might be going wrong?

Anyone got this with the same problem?

Thanks.

Gil
Giles is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet connection sharing behind a router KSoD Computer Networking and Internet Hardware 8 03-01-2016 11:32 AM
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 04:13 AM
A switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Networking Tips, Tricks & FAQ 10 04-10-2009 06:24 PM
Network boot disk advice scj6771 Microsoft Windows and Software 3 11-14-2007 08:09 PM
Boosting range of wireless router with a second unit. Jlagreca Computer Networking and Internet Hardware 2 06-16-2007 06:17 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.