FoRmaTTinG!!!??!?! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2004, 10:01 PM   #11 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

ow, that's easier..lol
you can do it multiple ways:

1) hook it up, go to my computer and rightclick the drive and select format

2) boot from the floppy (make sure the A: floppydrive is primary boot-device in your BIOS) and wait till its loaded
then type "dir" to see how big the drive is, if its not the 80GB drive u type d: and then type "dir" again. if you found the right driveletter just type "format driveletter:" (example: "format c:")

if the filesystem is NTFS it won't werk (sorry fogot about that) the windows98 floppy does not support NTFS.

but the first solution will werk fine if the drive is not used by any program or by windows
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-04-2004, 10:06 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

NTFS?? so i just hook it up.. and go to My Computer.. and right click on the drive.. and just click format... that sounds pretty easy!!!
__________________

__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 10-04-2004, 10:07 PM   #13 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

yes, it is, if it does not werk i can send u my partitionMagic floppys by mail (zip them)
partition magic is always the best way to go, it always werks
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-04-2004, 10:09 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

aright thanks man!!! keep lookin for my questions.. LoL!!! im gonna try this sometime.. and if somethin doesnt go right.. or i just have a brain fart on the job.. then ill be sure to post it back up!!! thanks for you help!!
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 10-04-2004, 10:11 PM   #15 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

no problem,if u have more Q's just post them here or PM me

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-04-2004, 10:47 PM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

you know, you can always go into my computer, right click on the floppy and choose the option for copy system info or boot disk.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 10-04-2004, 10:51 PM   #17 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by killians45
you know, you can always go into my computer, right click on the floppy and choose the option for copy system info or boot disk.
oops, forgot about that....maybe because I never use it because I have a 98 floppy
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-04-2004, 10:53 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

LoL.. well now i have a 98 Floppy.. soo i guess it doesnt matter now.. thanks brutha man!!!
__________________

__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.