Format?!? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-13-2004, 10:02 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

if shes using xp, she should have a xp cd..
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-13-2004, 10:03 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

well i dont want any files left on it.. i want it FRESH and clean.. just the OS.. and start all over.. ya know.. lol
__________________

__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 10-13-2004, 10:04 PM   #13 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

OOPS...I forgot, I will add how to format the drive when installing win98 to my first post
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-13-2004, 10:05 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

well she has a XP CD.. its an old dell.. 128MB RAM.. prolly like a 20-40GB harddrive .. thats bout all i know on her specs..
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 10-13-2004, 10:09 PM   #15 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Yeah, WindowsXP will probably work, but I can't tell you how smoothly it will run because u don't know its CPU.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-13-2004, 10:20 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

well if i dont use XP.. i have to use the 98 Boot disk.. and put the Boot Disk and the Windows 98 CD-ROM in too... and then make the Floppy drive the primary Boot Device.. and run from CD-ROM when the question comes up when i restart the computer.. and then it should run after that on its own...
__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Old 10-13-2004, 10:27 PM   #17 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

wh booting from the bootdisk you will get a question how you want to boot: with or without CD-rom support. Choose "with"...don't take out the bootdisk afterwards.,,it could cause problems....you can take it just before Windows98 starts to install, it will ask you to create a bootdisk, select "no" and take out the bootdisk.

When setup is almost finished it will reboot and automatically proceed to finish the installation. You don't need to use the bootdisk anymore.

Maybe u have to change the Bootsequence back to c: first in your BIOS. It depends on ur BIOS. If it asks for a floppydisk after installation u need to change this in your BIOS.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-14-2004, 01:32 AM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

lol now I see why you PM'd me major about the typing
Nubius is offline  
Old 10-14-2004, 09:18 PM   #19 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to ThePCmaN
Default

hmm.. aright.. i hope i get this right!! thanks alot guys
__________________

__________________
<center>
<font color =\"blue\"><b><u>
AmD > Intel</u></b></font>
</center>
ThePCmaN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.