Flat Screen fit all? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-20-2004, 10:10 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default

it's Small and Blue
__________________

__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 11-20-2004, 10:11 PM   #12 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

that's standard vga.
__________________

__________________
ohGrFreak is offline  
Old 11-20-2004, 10:12 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default

but will the LCD flat screen monitor come with VGA and DVI... what if i order and its a DVI cord? lol
__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 11-20-2004, 10:20 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
Uh, as far as I know the SAT only goes up to 1600. Is this something new?
Yeah snap I didn't know about that change, I had a chance to take it in 7th grade too cause I scored high enough on the TAAS testing, (Texas Assessment of Academic Skills) but I was like "eh i'm in 7th grade, what the hell do I need to take the SAT's for"
Nubius is offline  
Old 11-20-2004, 10:53 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

My younger sis jus took the test and it was still out of 1600. Is it a different SAT test or something?
__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 11-20-2004, 11:26 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

Quote:
Originally posted by AND_YOU_ARE
My younger sis jus took the test and it was still out of 1600. Is it a different SAT test or something?
she's probably a senior; the last test for the 1600 version is in december

those who are currently juniors or below (like me, im a sophomore), have to take the 2400 version, starting in march 2005 . . .

but you can still take the 1600 version if you want
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 11-21-2004, 01:40 AM   #17 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

Quote:
Originally posted by SiZcO
but will the LCD flat screen monitor come with VGA and DVI... what if i order and its a DVI cord? lol
if you purchase the monitor online, there should either be pics of what is included or a summary of what's included, and the cord should be told there. if you are getting it from a store, check out the box and see what it comes with. if the monitor does not come with a vga cord, buy one for cheap, at any online or retail computer/electronics store. but i'm pretty darn sure it will come with at least the vga cord, my LCD came with both VGA and DVI.
__________________

__________________
ohGrFreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.