fitting mobo and cpu help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-20-2005, 04:18 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 83
Exclamation fitting mobo and cpu help!

hi got my new parts today and im finding it a daunting task fitinit the msi neo2 and my 64bit cpu. one i havnt a floppy drive and the mobo come with a flopy disk with raid things on it what r they?. scoundlymy old mobo has 8 screw holes the new one has 9. and it has dual memory channels how do they work. plz help all suggestions welcome thanks.
__________________

diesel2005 is offline  
Old 07-20-2005, 07:49 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

If you have a SATA hdd you may need to install drivers for them, meaning you need to get a floppy drive, froma old pc or something, they are all the same, even the ones from 6/7 years ago.

If you havea ATX case, it will fit your motherboard, just screw in the ones that are avaliable.

You will need to look in your motherboard manual for the dual channel slots, stick the 2 sticks of ram in these slots, and it will automatically run in dual channel.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 07-20-2005, 08:54 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 83
Default

thanks mate also im confused before i fit the mobo which disk do i leave in my drive the win xp one or the mobo driver disk
diesel2005 is offline  
Old 07-20-2005, 08:55 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 83
Default

and what hapend wehn i turn on my p after the upgrade do i need to press del or sumthing i am anoob plz help
diesel2005 is offline  
Old 07-20-2005, 10:27 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 83
Default

help
diesel2005 is offline  
Old 07-20-2005, 11:18 AM   #6 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Quote:
Originally posted by diesel2005
thanks mate also im confused before i fit the mobo which disk do i leave in my drive the win xp one or the mobo driver disk
With a comment like that, you really shouldn't be doing this...
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 07-20-2005, 11:52 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 83
Default

coman im not paying 30 pounds for the computer techncian to do it am i. which disk the xp or the driver disk
__________________

diesel2005 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.