First Time - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-16-2005, 10:32 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
TonCrafter's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 879
Default First Time

Well, while playing WOW my comp quit responding and went to a BLUE screen and then restarted itself. What caused that? Anyone know what the heck may have happened?

Thanks guys.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro
Core 2 Duo 2.2ghz
eVGA GTX460 1GB
2gig Crucial Ballistix Ram
PC Power & Cooling 510
------------------------------------------
2.33ghz Core 2 Duo Macbook Pro
TonCrafter is offline  
Old 05-16-2005, 10:55 AM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

right click my computer>>properties>>advanced>> startup and recovery

uncheck auto restart.

if it happens again, POST the error
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 05-16-2005, 11:21 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I would bet my money on it being a bug due to the design of the Asus Board
DJ-CHRIS is offline  
Old 05-16-2005, 04:43 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
TonCrafter's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 879
Default

Well, it hasnt happened again yet, but if it does I'll post the error report. If it was a design problem with the ASUS board wouldnt I have noticed more problems by now?
__________________
Abit IP35 Pro
Core 2 Duo 2.2ghz
eVGA GTX460 1GB
2gig Crucial Ballistix Ram
PC Power & Cooling 510
------------------------------------------
2.33ghz Core 2 Duo Macbook Pro
TonCrafter is offline  
Old 05-16-2005, 05:25 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 725
Default

Are you sure you have a beffy enough PSU? Your Ultra draws a lot of power. You should have a good (non-generic) PSU at least 500 Watts for your system.
__________________
AGP won\'t fit in PCI-E... unless you use a really good hammer. ~Trotter
digitaloracle is offline  
Old 05-16-2005, 09:08 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
TonCrafter's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 879
Default

Quote:
Originally posted by digitaloracle
Are you sure you have a beffy enough PSU? Your Ultra draws a lot of power. You should have a good (non-generic) PSU at least 500 Watts for your system.
Yeah, I've got a PC Power & Cooling 510 Turbo. Should be fine.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro
Core 2 Duo 2.2ghz
eVGA GTX460 1GB
2gig Crucial Ballistix Ram
PC Power & Cooling 510
------------------------------------------
2.33ghz Core 2 Duo Macbook Pro
TonCrafter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.