First Computer Built!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-17-2004, 01:25 PM   #21 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 44
Default

because when you install it, iy works for 30. Then it forces u to activate either through the net or the phone. But i think if you are using the same IP address it should work. It did for my friend.
__________________

__________________
Xbox, gamecube and p s two,

my pc will own all three of you!!
Kamehameha is offline  
Old 08-17-2004, 01:30 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 373
Default

Your allowed to install windows on two systems. Your home desktop computer and a laptop. Just say that you computer is your fathers laptop !
__________________

__________________
AMD 3800+ X2
Zalman CNPS7000B CPU Heatsink/Fan
ASUS A8N Premium
2 GB G. Skill DDR 400 (2 X 1 GB)
1 GB Ultra DDR 400 (2 X 512 GB)
eVGA 7800GT 256MB
120 GB seagate HD (7200RPM)
80 GB Seagate HD (7200RPM)
Sound Blaster Audigy 2 Platium ZS Sound Card
Logitec z5300 5.1 THX certified speaker
Medusa 5.1 Headphones
ATI TV turner card
DVD Drive
CD Burner Drive
Razer Copperhead Gaming mouse
Nikkon is offline  
Old 08-17-2004, 01:31 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

lol...but it's still the upgrade package...how do i get around that?
compy is offline  
Old 08-20-2004, 10:51 PM   #24 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 122
Send a message via AIM to bubba0315 Send a message via Yahoo to bubba0315
Default

Hmm... Couldn't tell you, but a buddy used the same software in 3 different computers, and he registered each without a problem. All they do, is scan your system, and see what's all in it. If there is a problem, just tell them, that you were upgrading your computer, and obviously had to reinstall the os!

Mike
bubba0315 is offline  
Old 08-21-2004, 12:33 AM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 769
Default

lol, k. i think i'll just bum an os off a freind or somethin i don't know. i got conections...know what i mean? i can get one for real cheap, my friend is about to open an at home buisness.
__________________

compy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.