First benchmarks socket AM2 & ddr2 800 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-21-2006, 03:27 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 111
Send a message via Yahoo to syringe
Default First benchmarks socket AM2 & ddr2 800

Doesn't seem too promising. I don't think Intel as much to fear from that platform.

http://www.hkepc.com/hwdb/am2-4800-7.htm
__________________

syringe is offline  
Old 03-21-2006, 03:34 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
Corsair DDR2 800 512MB x 2(CL 5-5-5-15)
Good lord look at those timings. Horrible.

Not that having em at say 3-3-3-12 or something would give it that much more of a lead, but still those are some awful timings.
__________________

Nubius is offline  
Old 03-21-2006, 03:51 AM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

the best I can see for DDRII-800 is 4-3-3-12
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820178091
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-22-2006, 04:06 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 17
Default

Check Mushkin's site. They've got DDR2 at 800Mhz+ running at much better timings than that. I've got a 3-2-2-8 setup from Mushkin.
Yeormom is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.