fastest Athlon XP Processor? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-23-2005, 09:25 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 5
Default fastest Athlon XP Processor?

What was the last(fastest) Athlon XP processor out before AMD went to the 64bit chips?
__________________

tkecowboy is offline  
Old 02-23-2005, 09:27 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

I think a 3200+ or was it a 3400+?
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 02-23-2005, 09:27 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

3200
DJ-CHRIS is offline  
Old 02-23-2005, 11:00 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 876
Default

yea the 3200 clocks pretty good
phosho510 is offline  
Old 02-23-2005, 11:14 PM   #5 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

Yea the 3200+ was a hot little cpu till it got outdated by the 64bit amd's. I had it till i got my 3500+! I oc'd that thing big time too.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-24-2005, 03:27 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

3200+'s are a joke if you get a 2400-2600+ XP-M and OC it
Nubius is offline  
Old 02-24-2005, 05:07 AM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

the 3200+ Barton is best if you want stock speeds, but like Nubius said, the XP-M chips overclock very well
__________________
Apokalipse is offline  
Old 02-24-2005, 08:11 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 826
Default

should be AMD ATHLON XP Barton 3200++
__________________
http://blog.diyersitzone.net/

AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI K9Neo-F
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
LG 4163B DVDRW
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 02-24-2005, 11:21 AM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 5
Default

Are you saying the 3200+ can't be OC'd?
__________________

tkecowboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.