Farcry problem!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-23-2004, 11:43 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
Default Farcry problem!!

ok, i updated drivers and OC'ed my vid card. and now when i "play" the game all i see is solid Gray, has anyone experinced this problem b4? i even tryed restoring the defaults and reloading the game and setting my drivers back but it still shows Gray, what is the problem!!!! lol
__________________

aceman2105 is offline  
Old 07-23-2004, 11:46 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

hmm, am not a gamer sorry! I wish I could be of some help.
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 07-24-2004, 12:22 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 826
Default

What graphic card n driver version u r using?
I used my 64MB GeForce 4 MX440 to play, no problem at all(lowest setting), is a bit slow while loading cosz only have around 300MB free ram.
__________________
http://blog.diyersitzone.net/

AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI K9Neo-F
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
LG 4163B DVDRW
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 07-24-2004, 01:04 AM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

Yeah, stupid Ubisoft made a crappy patch, my pc quits to the desktop whenever i play it :S
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 07-24-2004, 01:43 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
Default

i have a geforce FX 5500, it ran the game fine untill i have driver version 61.76 and i didnt patch farcry, i rolled back my drivers and un OC'ed and it still wont work....
__________________
Athlon 64 3000+ @ 2.3 Ghz
MSI K8T Neo Motherboard
512 MB PNY 2700 RAM
MSI 9800 Pro video card
400W power supply
80GB Western Digital HD
20K 3Dmark 01, and 48K Aquamark3
aceman2105 is offline  
Old 07-24-2004, 01:47 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

is farcry the only game that displays this? or does it happen with otheres... i would guess its not the driver but the clock speeds that caused ur prob... maybe its not actually un'overclocked? did u over clock it with Coolbits? or someother prog?
jolancer is offline  
Old 07-24-2004, 02:04 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
Default

ok, yes it was the only game, but i installed the 1.1 patch and it works now =D so thanx for the help...i didnt even think to patch it. a rather easy fix, lol. later
__________________

__________________
Athlon 64 3000+ @ 2.3 Ghz
MSI K8T Neo Motherboard
512 MB PNY 2700 RAM
MSI 9800 Pro video card
400W power supply
80GB Western Digital HD
20K 3Dmark 01, and 48K Aquamark3
aceman2105 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.