..::FarCry::.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-17-2004, 12:10 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Lightbulb ..::FarCry::..

Will the following run FarCry (with EVERYTHING turned up to max detail) at very high frames?..:

CPU: AMD Athlon 64 3000+
PSU: Antec TruePower 480 w/ Low Noise Technology
MOBO: MSI/ABIT PRO (Which ever one I choose)
RAM: 1 GB (2x512) Corsair CMX PRO - PC3200
GCARD: ATI Radeon 9800 PRO (128 MB)
HDD: Western Digital Caviar 120 GB (8 MB) SATA 7200 RPM
CASE: NIKAO G3 IVORY - MODDED - (1 Intake / 2 Exhaust Fans) + Neon Lights

Thx in advance!

ag3 is offline  
Old 06-17-2004, 12:35 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313


You could say I've been around.
Shakie is offline  
Old 06-17-2004, 01:19 PM   #3 (permalink)
Super Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 251

considering that prettymuch the only thing there that isnt THE VERY top of the line is the GPU, its a definent yes. but if u r going to spend that much money and u r a gamer i would try the x800.
<img src=\"http://i5.photobucket.com/albums/y180/Fitzfan/futureresized.jpg\" alt=\"Image hosted by Photobucket.com\">
fitzfan is offline  
Old 06-17-2004, 01:45 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii

nope, you'll get alright fps, but nothing spectacular.. if you want a real gfx card you've gotta step up to the x800 =/
Demalii is offline  
Old 06-17-2004, 02:12 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
Join Date: May 2004
Location: /usr/root/mn/us
Posts: 1,118

Yeah, I've seen this game run on a 9800 pro, and you still can't have the game completely cranked! That's the way games are heading these days, they're miles ahead of the video card technology.

But you will be able to get a lot better graphics than I am with my FX 5600 :P

Its a frigging Laptop, not a Labtop!!!!
bla!! is offline  
Old 06-17-2004, 02:54 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Nov 2003
Posts: 506

My setup is similar except for the CPU and I played it with all bells and whistles and the lowest fps was around 25-30 so no problem.
The only thing I toned down was the AA 2X and ansisotropic filtering 4x
My gaming machine:

P4 2.8 GHz
2 X 512 MHz PC3200 in dual DDR mode
integrated 6.1 MAX audio
Logitech duo MX mouse and KB
zerozero is offline  
Old 06-17-2004, 04:28 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536

nice... thx a lot everyone. i really appreciate u all helping me!

ag3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.