Fan not spinning? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2004, 03:44 PM   #11 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

You need the uGuru onboard processor to monitor all of the devices.
__________________

ag3 is offline  
Old 09-02-2004, 03:56 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 592
Default

I guess it doesn't really matter in the long run, cause I am going to get a AMD 64 Chip and a New Motherboard soon. But I don't really want to sell my current chip and mobo if something on it isn't working. Could it be the fact that the motherboard is not getting enough power initially to start spinning the fan? Cause I only have a crappy 350 Watt PSU that came with my Raidmax case. Which is also powering 3 optical drives 3 other fans, 1 light, along with everything else.
__________________

__________________
ASUS P8Z68 Deluxe
Intel Core i7 2600k
16GB DDR3 G-Skill Ripjaws
1TB 7200 Segagte Drive
eVGA GeForce 570
Samsung Blu-Ray Drive
Antec 850 Watt PSU
Windows 7 Professional
Blackmoore is offline  
Old 09-02-2004, 04:10 PM   #13 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

I doubt the fan is damaged. 350 Watts is quite low, but it still is more than enough to keep the North Bridge fan operational.
__________________

ag3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.