External HardDrive Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2005, 09:48 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: May 2004
Posts: 79
Default External HardDrive Problem

hi i have a Buffalo 7200rpm 150 gig external harddrive and for some odd reason, i cannot seem to transfer iso files onto the HDD. is there a solution for this?
AMD Athlon XP 3000+/333 FSB 512K Barton @ 2.16GHz
Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 Dual Channel DDR
Geil 512MB PC-3200 (400MHz) DDR
Maxtor 80GB ATA133 7200RPM 8MB Cache
Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB DDR
Lite-On 16x DVD-ROM (48x CD-ROM) Drive
Lite-On 52x32x52 CD-RW Drive
Windows XP Home
Seagate 120GB ATA133 7200RPM 8MB Cache
ACIDDROPPER is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.